måndag 25 januari 2010

Detta är en sorgens dag.

I morse kl 05 dog pappa i sviterna efter en stroke. Han försämrades snabbt under söndagseftermiddagen för att senare under kvällen försvinna längre och längre ifån oss. Det river och sliter i hjärtat. Jag har inte fler ord förutom att vila i frid pappa och jag hoppas att du får återse en hel del bekanta i Nagijala.

5 kommentarer:

Snokis sa...

Fan! Men samtidigt kanske det är lite skönt att han inte behöver vara med om saker du säkert ser i jobbet hela tiden. Tänker på er, kram!

Realisten sa...

Ja sannerligen är det en sorgens dag. Det gör ont i dag, väldigt ont. Starkt och fint att du orkar skriva om det. Mitt i allt elände ler jag när jag läser det du skriver om bekanta, jag tror du förstår ungefär vad jag tänker. Jag tror också att du vet att jag är med er alla i mina tankar i dag. Resten pratar vi vidare om privat.

Bettys jul sa...

Tack!

Grötmorsan sa...

Vännen, mina tankar finns hos dig och de dina. Jag vet tyvärr alltför väl hur det är att förlora en pappa, och också hur chocken sätter in när allt går hastigt.

Det finns inga tröstens ord i dagsläget, det enda man kan göra är att försöka kämpa på och hoppas att det blir lite lättare med tiden.

Tingeling sa...

Åh, det är inte lätt att få fram hur ledsen jag är för er skull så här men det är jag. Verkligen! Jag kommer att försöka ringa någon kväll snart, så känner du inte för att prata är det bara att låta bli att svara när du ser ett 08-nummer. Många, många kramar!